Introducere » Card Cadou » Card Cadou 200 Lei


        

Card Cadou 200 Lei

Card Cadou 200 Lei

Nou REDUCERE Transp. gratuit


0x
Stoc DA

 

Istoric transparent al prețurilor
Numar produs: 120
Preţ:
200,00 LEI

în coş:
  buc  

Specificatie completa

Poti alege unul sau mai multe Carduri Cadou cu o valoare intre 100 si 500 lei.

Livrarea se face rapid, pe email, iar destinatarul poate cumpara orice de pe www.criogenati.ro.

Cardul Cadou poate fi aplicat, sub forma de reducere, pe o singură comandă de la Criogenati.ro, valoarea sa fiind scăzuta din totalul comenzii.

O data cumparat, Cardul Cadou e valabil 6 luni. In plus, nu exista nicio taxa de emitere sau rascumparare - cat platesti atat primeste destinatarul.

Antentie !! Cardul Cadou fiind un produs virtual ce contine un cod valoric de reducere, modlitatea de plata este doar CARD si adresa de e-mail este obligatorie!

Cum funcționează ?

1. Selecteaza cardul cu valoarea dorita.

2. Completeaza adresa de e-mail pe care vrei sa primesti Cardul Cadou a ta sau a destinatarului.

3. Comanda si vei primi confirmarea platii, iar Cardul Cadou va ajunge la destinatar.

Prin completarea datelor tale in formularul de comanda a cardului cadou criogenati.ro, accepti ca numele, si cardul cadou sa fie atasate contului tau de client si imputernicesti Criogenati.ro sa le transmita destinatarului sub forma unui card cadou Criogenati.ro personalizat.

Comentarii

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

Contact

INTREPRINDERE INDIVIDUALA HRITCU STEFAN IONUT

Adresa: Sat. Dumesti Com. Dumesti

Email: office.criogenati@yahoo.com

Telefon: 0721 984 984

OGM5Y