Contact

INTREPRINDERE INDIVIDUALA HRITCU STEFAN IONUT
Sat. Dumesti Com. Dumesti
tel: 0721 984 984
scrieţi-ne
Criogenati.ro

Noutati

arr3Ingrijire Trandafiri Criogenati   Fie ca ai primit sau vrei sa achizitionezi un Trandafir de Poveste, iata cateva sfaturi despre...

Cel mai vandut


Garantie si Returnare
Garantie si Returnare

Returnari

 

Puteti returna numai produsele care nu sunt perisabile si/sau alimentare in termen de 14 zile. In consecinta, florile si dulciurile nu se pot retuna, jucariile si accesoriile da. Returnarea se face prin trimiterea produselor pe adresa Str Bucium nr 36 Centrul commercial Carrefour Felicia Iasi , Iasi, in maxim 10 zile lucratoare din momentul primirii comenzii. Suma platita va fi rambursata integral, mai putin costul transportului care ramane in sarcina clientului, in 30 de zile de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare (daca cele doua vin separate, cele 30 de zile trec de la ultima care a fost primita). In interiorul coletului se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii.

 

Garantie

 

În cazul în care bunurile pe care le-ati achizitionat prezinta defecte, HRIŢCU ŞTEFAN IONUŢ ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ respecta toate reglementarile prevazute de lege privind garantia. În cazul în care aveti o reclamatie cu privire la defecte evidente privind calitatea produselor sau a materialului in care au fost ambalate, inclusiv cu privire la pagube suferite în timpul transportului, va rugam sa ne comunicati acest lucru prin returnarea imediata a bunurilor utilizând formularul de retur pretiparit din colet/buchet. Garantam pentru calitatea aranjamentelor florale si prospetimea florilor. Pozele au caracter informativ. In cazul in care anumite flori sau accesorii lipsesc din stoc, Criogenati.ro isi rezerva dreptul de a le inlocui cu unele similare pastrand aspectul si valoarea originala . Vazele, vasele, accesoriile si ambalajul pot fi diferite de cele din fotografiile de pe site.  Modalitatea de aranjare poate diferi de la produs la produs. In cazul in care doriti un buchet personalizat sau o alta culoare ne puteti contacta telefonic si va vom comunica disponibilitatea. Criogenati.ro poate transmite la cerere pe email o fotografie martor, care reflecta cantitatea, componenta si aspectul buchetului. Deasemenea va transmitem impreuna cu buchetul cateva instructiuni de ingrijire ale florilor. Daca produsul este la promotie culorile folosite vor fi cele aflate pe stoc in floraria noastra.

Contact

INTREPRINDERE INDIVIDUALA HRITCU STEFAN IONUT

Adresa: Sat. Dumesti Com. Dumesti

Email: office.criogenati@yahoo.com

Telefon: 0721 984 984

YzBjMGZh