Contact

INTREPRINDERE INDIVIDUALA HRITCU STEFAN IONUT
Sat. Dumesti Com. Dumesti
tel: 0721 984 984
scrieţi-ne
Criogenati.ro

Noutati

arr3arr3Ingrijire Trandafiri Criogenati   Fie ca ai primit sau vrei sa achizitionezi un Trandafir de Poveste, iata cateva sfaturi despre...

Promotie

Preţ 200,00 LEI
Stoc DA

Cel mai vandut

Preţ 79,00 LEI
Stoc NU

Ingrijire Trandafiri Criogenat
Ingrijire Trandafiri Criogenati

Fie ca ai primit sau vrei sa achizitionezi un Trandafir de Poveste, iata cateva sfaturi despre ingrijirea lor:

  1. Tine-i departe de apa – Trandafirii criogenati sunt de fapt trandafiri naturali din care s-a extras apa printr-un proces complex numit „liofiliza”. Asadar, ca sa te bucuri cat mai mult de ei, primul lucru de care trebuie sa ai grija este ca acestia sa nu intre in contact direct cu apa sau sa stea in locuri cu umiditate mai mare de 70% (baie, bucatarie etc.).
  2. Un alt factor care poate afecta textura si culoarea trandafirilor sunt radiatiile UV si caldura prea mare. De aceea, trandafirii trebuie tinuti in casa, feriti de razele directe ale soarelui si sursele directe de caldura.
  3. Tinand cont ca au o durata de viata de pana la 75 de ani, un alt factor care le poate afecta frumusetea este praful. Trandafirii vin cu o cupola de sticla care ii protejeaza de factori externi. Totusi, este posibil ca din cauza diferentelor de temperatura, in timp, sa apara condens pe interiorul cupolei. Aceasta se poate scoate si se sterge cu solutie pentru geamuri. Se pune la loc doar dupa ce este perfect uscata.

Daca respecti aceste reguli simple, te vei bucura de trandafirul tau, practic, toata viata

Contact

INTREPRINDERE INDIVIDUALA HRITCU STEFAN IONUT

Adresa: Sat. Dumesti Com. Dumesti

Email: office.criogenati@yahoo.com

Telefon: 0721 984 984

NmQxM