Contact

INTREPRINDERE INDIVIDUALA HRITCU STEFAN IONUT
Sat. Dumesti Com. Dumesti
tel: 0721 984 984
scrieţi-ne
Criogenati.ro

Noutati

arr3Ingrijire Trandafiri Criogenati   Fie ca ai primit sau vrei sa achizitionezi un Trandafir de Poveste, iata cateva sfaturi despre...

Promotie

Preţ 100,00 LEI
Stoc DA

Cel mai vandut

Preţ 79,00 LEI
Stoc NU

Livrare si Plata
Livrare si Plata

 

Preturile si taxele de livrare /facturare

 

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livararii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate. Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre HRIŢCU ŞTEFAN IONUŢ ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ.

Termenul de livrare a produselor – in 24-48 ore, prin reteaua de distributie Fan Courier (in localitati din tara). Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre HRIŢCU ŞTEFAN IONUŢ ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ. In ziua de duminica nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului. Pentru comenzile ce depasesc 200 Lei, transportul este GRATUIT,daca comanda este mai mica de 200 de lei se va percepe o taxa de 25 ron pentru transport. Pentru livrarea comenzilor in 24 de ore, comenzile trebuiesc plasate pana in ora 12:00 de luni pana vineri.(in periodele aglomerate cum ar fi dar nelimitandu-se la Pasti, Craciun, sarbatori legale pot aparea intarzieri iar criogenati.ro nu isi asuma livrarea in 24 de ore). In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect. Exceptie: pentru produse cu pretul mai mare de 500 de ron, este necesara plata in avans prin OP/virament bancar, prin card bancar, plata se va efectua integral. Plata se face in baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii catre HRIŢCU ŞTEFAN IONUŢ ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ.

Modalitati de plata pentru comenzi prin email:

 • transfer bancar;
 • depunere numerar in cont;
 • plata cash catre un curier;
 • plata prin card bancar; 
 • plata cash la livrare;

Preturile afisate pe www.criogenati.ro includ taxa pe valoarea adaugata prevazuta de lege, dar nu includ o taxa de livrare. Taxa de livrare pentru fiecare comanda va fi aceeasi, indiferent de marimea sau greutatea comenzii dumneavoastra.. Dupa livrarea produsului va vom trimite, conform legislatiei in vigoare factura la adresa indicata. Pentru emiterea facturii aveti obligativitatea sa ne furnizati toate informatiile necesare.   

 

Livrare

 

HRIŢCU ŞTEFAN IONUŢ ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ depune toate eforturile necesare cu privire la acceptarea si procesarea comenzilor si va încerca sa livreze comanda dumneavoastra la o adresa de domiciliu sau la alta adresa din România, conform optiunii de livrare selectate de dumneavoastra. Criogenati.ro va încerca sa depuna diligentele necesare pentru expedierea comenzilor în cel mai scurt timp cu putinta si în ordinea în care acestea au fost plasate. Înainte de plasarea comenzii, veti fi informat/a cu privire la termenul de livrare estimat. Imediat dupa plasarea comenzii, daca ne-ati furnizat adresa dumneavoastra de e-mail, veti primi un e-mail de confirmare care contine termenul de livrare estimat. Intervale de livrare:09:00 - 21:00 În cazul în care comanda dumneavoastra nu ajunge pâna la data programata, va rugam sa contactati Serviciul pentru clienti prin apel telefonic la 0784 008 004 sau prin e-mail serviciul office.criogenati@yahoo.com Criogenati.ro, va face eforturi sustinute pentru a respecta intocmai intervalele orare indicate de catre clienti, insa acest lucru nu este tot timpul posibil in conditii de volume mari de comenzi, trafic greu, vreme nefavorabila sau alte conditii de forta majora. In situatii de acest tip se va incerca o noua livrare la data la care este posibil, mentinandu-se legatura cu expeditorul, acesta intelegand intocmai riscurile asociate marfurilor perisabile. Floraria nostra nu asigura online livrari multiple prin intermediul plasarii unei singure comenzi. Pentru a beneficia de livrari la adrese multiple si pentru o comanda cu acelasi produs sau mai multe produse la adrese diferite, clientul va trebui sa se adreseze direct pe adresa office.criogenati@yahoo.com sau la nr de telefon 0784 008 004.

 • in cazul un client semneaza pentru conformitate la livrare, bifand casuta DA pentru produs preluat in stare buna, reclamatiile ulterioare livrarii nu vor putea fi luate in considerare. Eventuale personalizari ale produselor, solicitate de catre clienti doar pe baza unei descrieri, se vor face strict pe raspunderea clientului, orice reclamatii ulterioare nu se pot lua in considerare, decat legate strict de prospetimea florilor.
 • Oferim garantia produsului disponibil in stoc furnizor la un moment dat, conform marcaj website, insa stocurile pot diferi, iar produsele pot fi inlocuite cu altele de aspect si valoare asemanatoare.
 • Toate fotografiile prezentate pe website sunt cu titlu de prezentare, acestea putand diferi in functie de stocurile disponibile si mana de lucru folosita (produsele fiind manufacturate, ele sunt unice; plantele si florile naturale sunt unice, aspectul lor putand diferi, floristii vor realiza creatii florale cat mai ample si frumoase in functie de tehnica de lucru cunoscuta si de politica de inlocuiri 
 • Comenzile prin email sunt preluate, procesate si plasate direct in sistemul nostru de catre operatori. Este de ajuns sa ne trimiti datele tale de contact, datele de livrare si produsul dorit, iar echipa noastra se va ocupa de totul pentru tine, din acest punct. Clientul are obligatia ca dupa primirea confirmarii de comanda nou pe email, sa verifice cu atentie toate informatiile si sa notifice imediat angajatii companiei de eventuale erori survenite. Compania nu va fi tinuta responsabila pentru orice intarzieri sau greseli de comunicare cauzate de greseli ale clientului, omisiuni, intreruperi, stergere de fisiere din email, erori, defectiuni, virusi, intarzieri in operare sau transmisie, fie ca sunt sau nu rezultate ale unor forte majore, erori de comunicatie, furt, distrugere sau acces neautorizat in bazele de date, sistemele sau serviciile proprietate a companiei.

Pentru livrarea in provincie efectuam livrari in 24-48 de ore de la primirea comenzii, in conditiile enuntate mai jos. Comenzile pentru restul tarii se pot prelua non-stop pe website, te rugam sa respecti conditiile de mai jos:

  • comanda sa fie primita si achitata pana in orele 12:00
  • livrarile se pot efectua de luni pana vineri 09-18:00, iar sambata 09-14:00
  • orele de livrare nu pot fi garantate
  • datele de livrare si de contact la adresa din provincie sa fie complete si corecte
 • Compania noastra online nu asigura livrari multiple prin intermediul plasarii unei singure comenzi. este nevoie de cate o comanda diferita pentru fiecare adresa. 
 • nu efectuam livrari duminica, decat in conditii exceptionale ce pot fi negociate cu clientul produsele de floristica, plante naturale - sunt livrate conform specificatiilor de pe website, fara ambalare speciala / impachetare cadou/ ghiveci /vas ceramic.

La finalizarea comenzii, clientul poate selecta optiunea "Ambalare speciala / Impachetare cadou", tarifat cu 30 RON, TVA inclus 

Comenzile plasate pe website sub protectia anonimatului sau cu cererea expresa de pastrarea anonimatului nu sunt si nu vor fi divulgate expeditorului decat in cazuri exceptionale: ancheta oficiala din partea autoritatilor competente, cerere expresa si oficiala a expeditorului.

 In cazul in care persoana mentionata ca si destinatara in comanda dvs nu este gasita la adresa / este acces restrictionat in locatie / adresa este o companie, un spital, o scoala, o institutie publica, capela etc, curierii companiei noastre vor lasa pachetele / produsele comandate la vecini / receptie / portari, urmand ca persoana ce a ridicat coletul sa mentioneze pe fisa de livrare numele complet si semnatura, pentru a putea fi identificata. In aceste conditii comanda dvs este considerata livrata. In cazul refuzului de primire criogenati.ro nu isi asuma nicio raspundere cu privire la starea florilor si nu asigura in niciun fel returnarea partiala sau integrala a contravalorii comenzii. Echipa Criogenati.ro  va face toate demersurile necesare pentru a comunica catre client situatia ce ia nastere in urma refuzului de primire al comenzii de catre destinatar in vederea solutionarii acestia in masura posibilitatilor.

 Destinatarul coletului poate fi contactat telefonic inaintea livrarii, pentru stabilirea traseului de distributie. Destinatarului nu i se va comunica in avans ce anume urmeaza sa primeasca, folosindu-se termenul general de "colet".

 Compania noastra nu isi asuma nicio obligatie daca livrarea nu poate fi efectuata datorita informatiilor de livrare eronate, refuzului de primire din partea destinatarului sau daca destinatarul nu poate fi contactat la datele furnizate de catre client, situatii de vreme extreme (cod galben / cod rosu / cod portocaliu), acces limitat la adresa, perioade foarte algomerate tip 14 feb, 1 martie, 8 martie, Paste, Craciun etc,. Expeditia comenzii in cauza se poate redirecta contra cost in o noua locatie cu livrare in termen de 48 de ore. 

Contact

INTREPRINDERE INDIVIDUALA HRITCU STEFAN IONUT

Adresa: Sat. Dumesti Com. Dumesti

Email: office.criogenati@yahoo.com

Telefon: 0721 984 984

ZjZlMT